Lily_Broflovski Kyle addict
Брой мнения : 568 Age : 37 Localisation : Las Noches,Hueco Mundo Emploi : Quincy Loisirs : saving Inoue Orihime Registration date : 26.04.2007
| Заглавие: 12x04 - Canada On Strike Сря Апр 02, 2008 5:32 pm | |
| The leader of the World Canadian Bureau takes the country into a long painful strike and the boys are charged with the task of resolving the strike. Elsewhere, citizens of Denmark come to the U.S. to cross the picket lines to replace the absent Canadians. Uncertain as to whether they should strike alongside their fellow countrymen, Terrance and Phillip set out to find the truth behind the outrageous cost of the strike.
Ето ги най-сетне Терънс и Филип! | |
|
Lily_Broflovski Kyle addict
Брой мнения : 568 Age : 37 Localisation : Las Noches,Hueco Mundo Emploi : Quincy Loisirs : saving Inoue Orihime Registration date : 26.04.2007
| Заглавие: Re: 12x04 - Canada On Strike Чет Апр 03, 2008 1:29 pm | |
| Бахахаахахх ебахти серията ве!What what in my butt е новия хит!! М/у другото съм съгласна че в youtube някви пълни простотии имат незнам си колко хиляди views,а стойностни неща,за които някои се е трудил почти не са гледани или направо се трият от youtube защото имали авторски права... От личен опит го знам...Та!Серията беше трепач,особено кви бяха тия изроди в тая стаичка да си чакат парите от youtube и накрая всички се изпотрепаха и Картман:"Хм,изглежда ние сме следващите наред" Също тъз малоумна песен на канадците в началото ме уби!Мале толкоз хамави са ги направили... Стана ми жал за горкото Айк бе,милото мръзне в снега да стачкува.И накрая ако не са нашите да опраят ситуацията и да отидат до Канада XD You say what what in my butt... | |
|
Erin
Брой мнения : 116 Age : 35 Localisation : ...in profundum, in corde maris... Emploi : The biggest marklar's marklar of all marklars Loisirs : Being a complete idiot ^^ Registration date : 19.12.2007
| Заглавие: Re: 12x04 - Canada On Strike Чет Апр 03, 2008 3:17 pm | |
| Абсолютно съгласна с всичко казано. ^^ Песента в началото ми напомни за пародията им на "Магьосникът от Оз", много ме израдва. Жалко, че пак го нямаше Кени никакъв, ама пък Бътърс изби рибата тотално, колко беше сладичък само... The little gay kid. Държа да отбележа, че гризачът с драматичния поглед може и да е свръх брутален, обаче са пропуснали най-голямата интернет-звезда. Нашето родно "Кен Лий" гърл. :Р Най-голямата тъпня в глобален мащаб. А и бай дъ уей Айк вече доста добре говори, ми се струва. ; ))) Абе истината е една: You say what what in my butt! *се включва в припяването* | |
|
west_1
Брой мнения : 108 Age : 30 Registration date : 21.06.2007
| Заглавие: Re: 12x04 - Canada On Strike Чет Апр 03, 2008 8:11 pm | |
| Ахахаха Крис Кокър Leave the Panda aloone.. Супер серия!! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: 12x04 - Canada On Strike | |
| |
|